25-08-2018 Zomerkamp Scouts

Afgelopen week zijn de Scouts op zomerkamp geweest, deze keer gingen we op de fiets naar Made en verbleven op het terrein (met clubhuis) van Scouting Made.

Na een gezellige fietstocht van 50km konden de scouts hun tenten opzetten en een keukentafel pionieren. Het kampthema was Big Escape waarbij de ploegen net als in het tv-programma het tegen elkaar moeten opnemen tijdens diverse activiteiten en spellen, hiermee konden hints en geld verdiend worden om het sleutelwoord van de dag op te lossen. Ook waren er een aantal Escape Rooms waaruit de ploegen binnen een bepaalde tijd moesten proberen te ontsnappen.

Natuurlijk hebben we ook een BikeHike (een hike op de fiets) gedaan, een dropping meteen al op de eerste dag (en zelfs een 2e dropping later in de week alleen voor het kader), zijn we wezen zwemmen en hebben we leuke spellen gespeeld, zoals het BertFotoSpel, CrazyScout, Levend Stratego maar ook nieuwe spellen zoals Boeren en Piloten en GaGa Bal.

Iedereen heeft zich prima vermaakt, nu nog een weekje bijkomen en aanstaande zaterdag is alweer de eerste opkomst van het nieuwe scouting seizoen.

Your comment